Select Page

Met hun slogan ‘Meat is art’ kunnen wij als Lowland Smokers het alleen maar volmondig eens zijn. En als je dan als BBQ team met zulke mooie kunst mag werken, zal je ons niet horen klagen! Wil je zelf ook eens genieten van dat prachtige vlees? Kijk dan snel op de shop van Directly From en steek je BBQ aan!

Horecaslagerij Nice to Meat al meer dan 125 jaar een begrip in de horeca, vroeger een echte Amsterdamse ambachtelijke slagerij met klanten in Amsterdam en omstreken. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een landelijke dekking en wordt er ook internationaal flink aan de weg getimmerd.

Sinds enkele jaren is Nice to Meat gevestigd in Almere Poort, direct gelegen langs de A6 en een landmark door de opvallende verlichte koe, welke aan de gevel van het pand is bevestigd. Nice to Meat is vooral bekend om haar uitgebreide assortiment vlees en vleeswaren, welke zijn gesegmenteerd in een drietal kwaliteitslabels, het Classic, Select en Gold label. Vooral het laatste label omvat een aantal zeer mooie duurzame producten, zoals het Japanse Wagyu beef, Creekstone Black Angus beef uit de USA, Aussie Black Angus Reserve, Ocean beef uit Nieuw-Zeeland, het Maas Rijn en IJsselrund van Piet van eigen bodem, The Duke of Berkshire varkensvlees zijn een aantal opsommingen.

Nice to Meat is al enkele jaren trotse sponsor van de Lowland Smokers! Volgens Nice to Meat een ultieme match, aangezien de Lowland Smokers vooruitstrevend zijn in de BBQ wereld. De barbecue wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit, zowel thuis als in de horeca.