Select Page

Yup, that's realy us!

Wanna see more, scroll down!

Dit zijn de Lowland smokers, althans een groot deel van de Lowland Smokers. Van links naar rechts op bovenstaande foto: Jo, Raimond, Denys, Annemiek, Herbert, Niek, Marc, Hugo, Frank, Edje en vooraan staan/hangen Karel en Arjan. Op deze foto missen we nog: Ron, Lotte en Mathe.

Hieronder nog wat aanvullende informatie en ‘mugshot’ over alle Lowland Smokers.

Jo a.k.a. Captain

Onze team captain!

Hugo

Hugo is een prutser die ook soms aan een website werkt.

Bij wedstrijden is hij verantwoordelijk voor de kip maar als het even kan bemoeit hij zich overal mee.

Voordat hij met kip aan de haal ging heeft hij ook ‘gespeeld’ met Brisket en Pork Butt. Deze gerechten zijn inmiddels bij anderen in beheer.

Marc a.k.a. Spiffs a.k.a. Sugar Daddy

Tsja, probeer sugar daddy maar ‘s thuis aan je vrouw uit te leggen ?

Marc heeft is verandwoordelijk voor de Pork Shoulder van de KCBS wedsrijden. He likes big butts and he cannot lie, all the other smokers won’t deny……

Naast Pork shoulder (ook bekend als Boston Butt) is Marc ook veel verantwoordelijk geweest voor het maken van de meest waanzinnige toetjes (He, dat verklaart Sugar Daddy).

Zijn andere bijnaam (Spiffs) komt van de fantastische strips van Calvin and Hobbes. Ga die zelf maar ‘s bekijken en probeer er dan achter te komen wie Spiffs is ?

Herbert a.k.a. Phubar

The man. the myth, the legend

Karel a.k.a. Obelix BBQ

Karel is vroeger niet in de ketel met toverdrank gevallen maar in de BBQ!

Annemiek a.k.a. Padawan

Vrouwen BBQ’en niet? Echt wel!! Ik denk dat we ‘onze’ Padawan (inmiddels wel Jedi Master) wel kunnen rekeken tot de beste BBQ’ers!

Beer in one hand and meat in the other? Who wouldn’t lover her?

Raimond

Tsja, wat doe jij eigenlijk? Samen met Annemiek is Raimond verantwoordelijk voor onze wedstrijd ribs.

Lotte

The future of BBQ! Lotte is de nieuwste en jongste aanwinst van de Lowland Smokers. Ze hing al jaren rond bij het team en hielp bijna altijd met het maken van de KCBS boxes. Nu is ze volwaardig lid en heeft zelfs bij de laatste wedstrijd gezorgd voor ons hoogst scorende gerechte: het toetje!

Frank

Het moet vast? Frank heeft ducttape! Ducttape werkt niet? Frank heeft Tiewraps! Het moet los? Frank heeft een tang! We hebben iets niet? Frank regelt het! We kunnen iets niet vinden? Frank vindt het (overigens is zijn verstand nog steeds zoek)! Bodyguard nodig? Frank beschermt je! COOMING THROUGH! MOVE!

Ron a.k.a. Meat Man

Don’t mess with our butcher!!

Meat Man, tsja die naam zegt genoeg over mijn werk en hobby. vraag mij niets over vlees want je komt niet meer van me af ?(zo ben ik ook lid geworden van de Lowland Smokers, ben gewoon niet meer weg gegaan). Passie voor vlees en BBQ, wat wil een man nog meer? En wat is er niet mooier dan zo’n passie delen met dit fantastische stel, zowel op als buiten de wedstrijden. I love it!

Denys a.k.a. Dennessey

Look at that redneck belly go!!

Niek

Meesterbrouwer in spe, en welke BBQ’er lust nou geen goed bier!

Edje

Rednecks are go!

Arjan a.k.a. Mrs Obelix

Mathe

Ons verloren schaap. Nadat Mathe zijn passie is gaan volgen en is gaan werken in het restaurant Sugar Hill zien we hem niet veel meer. Maar we hebben goede hoop dat het zwarte schaap niet geslacht is.

Een aantal van bovenstaande prachtige foto’s zijn genomen door Dennis Dongelmans. Ben je dus nog op zoek naar een top fotograaf, breng dan zeker even een bezoekje aan zijn website of facebook pagina.