Select Page

Bedrijfsfeest Nice to Meat

Nov, 2014 | Catering

In begin 2014 hebben wij als team Nice2Meat als sponsor er bij gekregen. Deze sponsor levert ons prachtige stukken wedstrijd vlees waardoor wij bij wedstrijden alleen onszelf de schuld kunnen geven bij slechte resultaten. Aan het vlees van Nice2Meat kan het niet liggen. Wagyu brisket, Berkshire butts, Livar ribs, dijen van uitloop kippen, Iberico porkracks…noem het maar op! Prachtige stukken vlees van hoge kwaliteit. Begin oktober zijn we gevraagd om de BBQ te verzorgen bij hun personeelsfeest dat eind november zou plaats vinden. Wij mochten zelf de stukken vlees uitzoeken die we graag zouden serveren. Daar hoefden we uiteraard niet lang over na te denken. Grote hoeveelheden mooi vlees bereiden…klinkt als een speeltuin voor de hardcore-BBQers!

Zaterdag 29 november zou het personeelsfeest plaatsvinden. Die dag waren er alvast 3 Lowland Smokers (Hugo, Karel, Niek) vroeg aanwezig om de Wagyu briskets, Berkshire Procureurs voor te bereiden en alvast op de BBQ te leggen om ‘s avonds uit te kunnen serveren. Later op de dag kwamen Annemiek, Herbert, Frank, Dennys en Marc nog de ploeg versterken.

Op de vraag of we wat vlees konden krijgen voor onze lunch werd er even wat Wagyu Flanksteaks geregeld voor ons. Wat een heerlijk stuk vlees! De borden werden na het eten zelfs afgelikt.

We hebben die dag nog wings, ribs, flanksteaks en Iberico porchetta’s bereidt en met succes uitgeserveerd aan het personeel van Nice2Meat. De eters waren uiterst tevreden! We kregen zelfs nog grote complimenten van de Directeur en Meneer Piet van den Berg! Na het opruimen en het verdelen van het overgebleven vlees gingen we zeer tevreden naar huis.

Hopelijk kunnen we deze sponsor nog lang bij ons houden! We komen in ieder geval graag weer BBQ-en op hun personeelsfeest.